Skip to main content
Til toppen

Canvas m/ svevelist Aquarelle I 113x113 / Roy Chr. Lauritsen

Produktnummer: CA695
EAN: 7027330146959
inkl. mva.

Vakkert abstrakt motiv av den norske kunstneren Roy Chr. Lauritsen trykket på canvas og rammet inn med sort svevelist i tre.

Lauritsen har spesialisert seg på abstrakte malerier, akryl på canvas og fotografi. Han mixer de forskjellige kunstformene og resultatet blir fantastisk flotte bilder. Vi har plukket ut et utvalg av de vakre verkene hans som passer spesielt godt inn i norske hjem og hytter, enten man liker en klassisk eller moderne stil. Kunstverkene er trykket på canvas og rammet inn for hånd med svevelist på rammeverkstedet vårt i Asker. Trerammen som benyttes er 4,8 cm. dyp og det er luft mellom kunstverket og rammen. Dette gjør at bildet svever i rammen og gir canvaset et eksklusivt og lekkert uttrykk. Bildet leveres med sort ramme som standard, men det kan monteres med eikefarget, brun eller hvit list hvis ønskelig.
Canvas m/svevelist Horizon Aqua IV 90x120 / Roy Chr. Lauritsen

Abstrakt motiv i nydelige farger av den norske kunstneren Roy Chr. Lauritsen. Motivet er trykket på canvas og rammet inn med sort svevelist i tre.

CA739
Canvas m/ svevelist In a calm place II 113x113 / Roy Chr. Lauritsen

Lekkert abstrakt motiv av den norske kunstneren Roy Chr. Lauritsen. Motivet er trykket på canvas og rammet inn med brun svevelist i tre.

CA779
Min side