Skip to main content
Til toppen

Canvas m/ svevelist Late day autumn 113x113 / Roy Chr. Lauritsen

Produktnummer: CA762
EAN: 7027330147628
inkl. mva.

Lekkert abstrakt motiv av den norske kunstneren Roy Chr. Lauritsen. Motivet er trykket på canvas og rammet inn med brun svevelist i tre.

Lauritsen har spesialisert seg på abstrakte malerier, akryl på canvas og fotografi. Han mixer de forskjellige kunstformene og resultatet blir fantastisk flotte bilder. Vi har plukket ut et utvalg av de vakre verkene hans som passer spesielt godt inn i norske hjem og hytter, enten man liker en klassisk eller moderne stil. Kunstverkene er trykket på canvas og rammet inn for hånd med svevelist på rammeverkstedet vårt i Asker. Trerammen som benyttes er 4,8 cm. dyp og det er luft mellom kunstverket og rammen. Dette gjør at bildet svever i rammen og gir canvaset et eksklusivt og lekkert uttrykk. Bildet leveres med brun ramme som standard, men det kan monteres med eikefarget, sort eller hvit list hvis ønskelig.
Canvas m/svevelist A different kind off sky #5 113x113/ Roy Chr. Lauritsen

Lekkert abstrakt motiv av den norske kunstneren Roy Chr. Lauritsen. Motivet er trykket på canvas og rammet inn med eikefarget svevelist i tre.

CA777
Canvas m/svevelist A different kind of sky #6 113x113/ Roy Chr. Lauritsen

Lekkert abstrakt motiv av den norske kunstneren Roy Chr. Lauritsen. Motivet er trykket på canvas og rammet inn med eikefarget svevelist i tre.

CA778
Min side