Om oss

Taberna Ramme AS er en norsk, familieeid grossist av rammer, bilder og speil.  I tillegg har vi egen produksjon for trykking av bilder/reklame/skilt, samt rammeverksted. Her har vi den nyeste teknologien innen flatbed- og fotoprintere og profesjonelle rammemakere.


Vi tilbyr et bredt utvalg av rammer, bilder og speil, og vi brenner for å levere tidsriktige produkter til konkurransedyktige priser.  I tett samarbeid med våre viktigste kunder utvikler vi egne sortiment for hver enkelt av dem basert på ønsker og behov. Vi følger nøye med på interiørtrendene i Europa, og har gode kontakter og kyndig kompetanse vedr. trender og priser. Alle våre sortimentsvarer lagerføres hos oss i Åros i Asker kommune, noe som gir kort leveringstid til kundene. 

Produktene våre forhandles av de største møbel-, foto- og rammeforretninger over hele landet, samt en rekke mindre interiørforretninger og fotografer.  Vi kan levere spesialtilpassede veggdekorasjoner, og tar imot oppdrag fra blant annet kunstnere, arkitekter, hoteller, idrettslag og offentlige institusjoner. 

Taberna Ramme AS ble etablert i november 1990, som en etterfølger av Taberna Import og Agentur som så dagens lys i 1977. Etter å ha vært i bransjen i over 40 år, har vi opparbeidet oss god erfaring og en solid posisjon i markedet.   

På disse sidene vil du finne et utvalg av våre produkter, men de aller fleste ligger kun tilgjengelig i web shopen.  Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker tilgang til web shop, eller har andre spørsmål.

Vi understreker at vi er en grossist, og dermed ikke selger til privatpersoner. Privatpersoner oppfordres til å besøke butikken vår; Rammemakeriet, som ligger på Holmen Slipp i Asker, eller å ta kontakt med en av våre forhandlere.