Om oss

Taberna Ramme er en norsk, familieeid grossist av rammer, bilder og speil. 

I tillegg har vi egen produksjon for trykking av bilder/ reklame/skilt, samt rammeverksted. Her har vi den nyeste teknologien innen flatbed- og fotoprintere og vi trykker bilder på bl. a. akryl-, aluminium og MDF-plater, samt lerret.  

Vi har et bredt utvalg av rammer, bilder og speil, og vi brenner for å levere tidsriktige produkter til konkurransedyktige priser. I tett samarbeid med våre viktigste kunder utvikler vi egne sortiment for hver enkelt av dem, basert på ønsker og behov. Vi følger nøye med på interiørtrendene i Europa, og har gode kontakter og kyndig kompetanse vedr. trender og priser. Alle våre sortimentsvarer lagerføres hos oss i Røyken kommune i Buskerud, noe som gir kort leveringstid til kundene. 

Produktene våre forhandles av noen av de største møbel-, foto-, og rammeforretningene over hele landet, samt en rekke mindre og enkeltstående interiørforretninger og fotografer. Vi kan levere spesialtilpassede veggdekorasjoner, og tar imot oppdrag fra blant annet kunstnere, arkitekter, hoteller, idrettslag og offentlige institusjoner.

Taberna Ramme AS ble etablert i november 1990, som en etterfølger av Taberna Import og Agentur som så dagens lys i 1977. Etter å ha vært i bransjen i over 35 år, har vi opparbeidet oss god erfaring og en solid posisjon i markedet.  

 

 

 

 

 

 

 

 


Taberna ramme as © 2019 | Powered by Mystore