Om oss

Taberna Ramme AS er leverandør av rammer, bilder/ reproduksjoner, malerier og speil.

Vi har et stort utvalg innen disse produktkategoriene, og våre produkter forhandles av de største møbel- og interiørbutikkene i Norge, samt av foto- og rammeforretninger over hele landet.  

I tillegg trykker vi bilder på akryl-, aluminium- og MDF-plater, samt lerret.   Vi har profesjonelle rammemakere i staben vår, samt den nyeste teknologien innen flatbed- og fotoprintere. Dette gjør at våre fotoprodukter har høy kvalitet. Vi tar imot store og små oppdrag for blant annet kunstnere, arkitekter, hoteller og offentlige institusjoner. Noen av våre kunder er for eksempel Stortinget, Sjørøverhotellet Abra Havn i Kristiansand, og store hotellkjeder som Choice, Rica og Thon.

Taberna Ramme AS ble etablert i november 1990, som en etterfølger av Taberna Import og Agentur som så dagens lys i 1977. Etter å ha vært i bransjen i over 35 år, har vi opparbeidet oss god erfaring og en solid posisjon i markedet.  Vi er opptatt av å kunne levere tidsriktige produkter til fornuftige priser. Våre dyktige produktutviklere og innkjøpere følger nøye med på interiørtrendene, og vi samarbeider med kunstnere som for eksempel Bjørn Thorbjørnsen, Øivind Solgård Jensen, Sabine Kleiren og den danske fotokunstneren Peter Sebastian.

Vi holder til i Røyken Næringspark (tidligere Follestad Industriområde) , hvor vi har lager, produksjon, administrasjon og showrom.

 

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

 

 

 

 

 

 

 


Taberna ramme as © 2019 | Powered by Mystore